Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Κρίνεται ο Πελεγκρίνι στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ που θα προβληθεί στα... σινεμά!



Προπονητής υπό προθεσμία είναι πλέον στη Ρεάλ ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, μετά τον αποκλεισμό σοκ των «μερένγκες» από την άσημη Αλκορκόν στο κύπελλο.

Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει ότι η οριακή ημερομηνία για τον Χιλιανό προπονητή είναι η 29η Νοεμβρίου, η ημέρα δηλαδή του μεγάλου ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Και οι δύο αθλητικές εφημερίδες που εδρεύουν στη Μαδρίτη, η «As» και η «Marca», υπογραμμίζουν ότι ο πρώην τεχνικός της Βιγιαρεάλ έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προέδρου του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος βλέπει την ομάδα που έφτιαξε το καλοκαίρι, δαπανώντας περίπου 250 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές, να μην φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ούτε να παίζει το ποδόσφαιρο που ονειρεύονται ο ίδιος και οι φίλοι της ομάδας.

Οι τελευταίοι ζητούσαν το βράδυ της Τρίτης, μετά τη ρεβάνς με την Αλκορκόν, την παραίτηση του Πελεγκρίνι, τον οποίο, πάντως, εξακολουθεί να στηρίζει η πλειοψηφία των παικτών της «βασίλισσας».
Την ίδια στιγμή, η πολιτική εφημερίδα «El Pais» σε μακροσκελές άρθρο στο φύλλο της Πέμπτη αναλύει τα λάθη τακτικής του 56άχρονου Χιλιανού, τον οποίο κατηγορεί ότι «...προσπαθεί πρωτίστως να διαχειριστεί τα αποδυτήρια και όχι να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα».
Το ντέρμπι... live στους κινηματογράφους! ......



Σε μία πρωτόγνωρη κίνηση αποφάσισε να προχωρήσει η εταιρεία Mediapro, που έχει τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, Χάουμε Ρούρες, αποφασίστηκε να προβληθεί «ζωντανά» σε κινηματογραφικές αίθουσες το μεγάλο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, που είναι προγραμματισμένο για τις 29 Νοεμβρίου!

Το «κλάσικο» θα προβληθεί σε συγκεκριμένες αίθουσες, τελευταίας τεχνολογίας, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να ζήσουν την εμπειρία παρακολούθησης ενός αγώνα στη μεγάλη οθόνη και με τις ηχητικές εγκαταστάσεις μίας κινηματογραφικής αίθουσας.
Οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να δουν στον κινηματογράφο τον αγώνα θα πληρώσουν το κανονικό εισιτήριο που θα πλήρωναν για να δουν μία ταινία, προσθέτει η Mediapro.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: