Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Δύο 19χρονοι πίσω από τη διπλή δολοφονία στη Μεσσηνία

Δύο νεαροί άνδρες 19 ετών βρίσκονται πίσω από το διπλό φονικό που διαπράχθηκε την Τρίτη σε φαράγγι μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης. Ο ένας εκ των δύο νεαρών έχει συλληφθεί και ομολόγησε την πράξη του, ενώ ο δεύτερος αναζητείται.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κίνητρο της δολοφονίας αφορά .................


ξεκαθάρισμα λογαριασμών σχετικά με προμήθεια αναβολικών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δυό δράστες είχαν καταβάλει το ποσό των 800 ευρώ για αγορά αναβολικών, ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε ανακρινόμενος ο 19χρονος κρατούμενος, το ένα εκ των θυμάτων αθέτησε τη συμφωνία τους, αρνούμενος να τους παραδώσει τα συμπληρώματα.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στην εξιχνίαση του εγκλήματος μέσω του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι δύο νεαροί. Το όχημα εντοπίστηκε από τις Αρχές και στο εσωτερικό του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ τόσο το αυτοκίνητο, όσο και το όπλο ανήκαν στην οικογένεια του 19χρονου που έχει συλληφθεί.

Το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από έρευνες της αστυνομίας βρέθηκε και η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν τα δύο θύματα.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 25 και 26 ετών, βρέθηκαν νεκροί αργά το βράδυ της Τρίτης σε φαράγγι μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης. Όπως έγινε γνωστό, και τα δύο θύματα είχαν πυροβοληθεί πισώπλατα από απόσταση μικρότερη των 10 εκατοστών και έφεραν πολλαπλά τραύματα, ενώ ο ένας από αυτούς έφερε τραυματίστηκε και κοντά στον αυχένα.

Οι σωροί εντοπίστηκαν σε δύσβατη περιοχή, σε απόσταση 24 χλμ. απο την Καλαμάτα, σε μία ρεματιά βάθους 4-5 μέτρων, μετά απο εκτεταμένη επιχείρηση αναζήτησης από την Ασφάλεια και την Πυροσβεστική Καλαμάτας, της ΕΜΑΚ με δύο εκπαιδευμένους σκύλους, αλλά και εθελοντών ("Ελληνική Ομάδα Διάσωσης" - "ΓΑΙΑ").

Ο ένας εκ των δύο νεκρών ήταν 26 ετών, μόνιμος κάτοικος Καλαμάτας και ο άλλος 25 ετών, μόνιμος κάτοικος Σάμου, αξιωματικός 5ετούς θητείας του Στρατού. Είχαν ξεκινήσει από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με μοτοσυκλέτα με προορισμό την Κοσκάραγα της Μάνης. Τη νύχτα της Δευτέρας ήταν σε νυχτερινό κέντρο της Καρδαμύλης, απο το οποίο έφυγαν δηλώνοντας στην παρέα τους ότι είχαν κάποιο ραντεβού.

Εκτοτε δεν έδωσαν σημεία ζωής. Οι γονείς του 26χρονου και συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου δήλωσαν την εξαφάνισή τους στην Ασφάλεια Καλαμάτας και απο νωρίς το απόγευμα της Τρίτης άρχισε η αναζήτηση. Αν και τα κινητά τους ήταν κλειστά, οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να εντοπίσουν σήμα τους κι έτσι οδηγήθηκαν στο σημείο όπου βρέθηκαν τα δύο πτώματα.
kathimerini

Δεν υπάρχουν σχόλια: