Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Νεκρός ο αδελφός της Καμίλα....

Η είδηση του θανάτου του αδελφού της δούκισσας της Κορνουάλης και συζύγου του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, έγινε γνωστή από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Ο 62χρονος Μαρκ Σαντ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη σε εκδήλωση για το ίδρυμά του όταν έπεσε και τραυματίστηκε ..........


στο κεφάλι τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο Σαντ έπεσε έξω από το Rose Bar και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Bellevue, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Οίκος Κλάρενς ανακοίνωσε ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα είναι συντετριμμένοι από το θάνατο του αδελφού της, όπως μετέδωσε ο Guardian και το BBC.
Ο Σαντ ήταν ο νεότερος γιος του Μπρους Σαντ και της Ρόζαλιντ Κάμπιτ. Μεγάλωσε με τις μεγαλύτερες αδελφές του, Καμίλα και Άναμπελ, στο ανατολικό Έσεξ.
Φοίτησε στο Milton Abbey στο Ντόρσετ, απ' όπου είχε αποβληθεί, επειδή κάπνιζε κάναβη. Τότε, ο πατέρας του τον έστειλε στην Αυστραλία. Στην πορεία του, σταμάτησε στην Ινδία, όπου λάτρεψε τους ελέφαντες.
Το 1990, παντρεύτηκε την ηθοποιό Κλίο Γκόλντσμιθ, ανιψιά του δισεκατομμυριούχου Σερ Τζέιμς Γκόλντσμιθ και ξαδελφή της Τζεμίμα Καν και του βουλευτή των Τόρι, Ζακ Γκόλντσμιθ.
Έγραφε για ταξίδια, την προστασία του περιβάλλοντος και την Ινδία. Στα βιβλία του συμπεριλαμβάνονταν τα «Travels on my Elephant» και «River Dog».
Ο Μαρκ Σαντ ήταν πρόεδρος και ιδρυτής του Elephant Family, ενός ιδρύματος για την προστασία των ασιατικών ελεφάντων στην Ινδία.
Την Τρίτη στο γκαλά που διοργανώθηκε, πριν από το μοιραίο τραυματισμό του, το ίδρυμα συγκέντρωσε 950.000 λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: