Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Παιδιά και αποπαίδια στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άργους με την τοποθέτηση των μαθητών ανά τμήμα.Ενώ ο νόμος είναι σαφής ότι οι μαθητές χωρίζονται σύμφωνα με .........


το αρχικό γράμμα του επωνύμου τους,δάσκαλοι καταστρατηγούν την νομοθεσία και με ρατσιστικά και εθνικιστικά κριτήρια φτιάχνουν όπως θέλουν τα τμήματα,για να βολέψουν ημέτερους και τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα από καταγγελία αναγνώστη του οποίου τα στοιχεία είναι στην διάθεση κάθε αρμόδιας αρχή, στην περσινή Α τάξη έχουν γίνει "όργια".Στο Α1 η αναλογία Ελλήνων-αλλοδαπών είναι 20-2.Στο Α2 η αναλογία όλως τυχαίως είναι 15-6 συν 3 ρομά που βάσει νόμου έπρεπε να είναι στο Α1.Οι καταστάσεις με τα τμήματα είναι ήδη στα χέρια μας-όπου το μέγεθος του"μαγειρέματος" βγάζει μάτι- αλλά δεν τα δημοσιοποιήσουμε για ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα με τον καταγγέλοντα,ο περσινός αλλά και ο φετινός διευθυντής είχαν ήδη ενημερωθεί εγκαίρως πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς,για το μέγεθος της αδικίας και της προκλητικής καταστρατήγησης των νόμων  υπέρ των ημέτερων,αλλά δεν έκαναν τίποτε,αδιαφορούν προκλητικά, συνεχίζουν να παρανομούν και παρ όλες τις συνεχόμενες διακριτικές οχλήσεις, διατηρούν το ίδιο καθεστώς και φέτος.

Ερωτάται η πρωτοβάθμια εκπαίδευση και η κάθε αρμόδια αρχή:

τα δημόσια σχολεία αποτελούν "καπετανάτα" κάποιον "πονηρών" δασκάλων οι οποίοι προκειμένου να βολέψουν τα παιδιά τους,καταστρατηγούν τους νόμους,διασύρουν κάθε έννοια ισότητας και ισονομίας και προβάλλουν την παρανομία,την αδικία και το "μαγείρεμα"σαν παράδειγμα προς τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους;

Θα επανέλθουμε...

by cobra team

Δεν υπάρχουν σχόλια: