Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Πρωθυπουργό ΣΑΜΑΡΑ ευχήθηκε ο Δημήτρης Κρανιάς για την Νέα Χρονιά

Κοπή πίτας για την Νέα Χρονιά είχαμε χθες Κυριακή στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στο Ναύπλιο. Μεταξύ αυτών που απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό και ο πολιτευτής ο Δημήτρης ο Κρανιάς, ο οποίος τελειώνοντας την ομιλία του ευχήθηκε "η εκδήλωση της επόμενης χρονιάς να γίνει σ’ ένα αισίοδοξο περιβάλλον με την ελπίδα ζωντανή και πρωθυπουργό αυτόν που πιστεύουμε να την κάνει πολιτική πράξη, τον Αντώνη Σαμαρά".

Συγκεκριμένα ο κ. Κρανιάς είπε:

"Είναι η πρώτη χρονιά που οι ευχές μας πρέπει να πραγματοποιηθούν γιατί τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα από ποτέ.

Και θα είναι δυσκολότερα γιατί πλέον αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να ...........


κρύψει άλλα σκουπίδια κάτω από το χαλί, γιατί τελειώνει η υπομονή του κόσμου, γιατί απλά δεν πάει άλλο.

Και αυτό πια το αντιλαμβανόμαστε όλοι.

Οι ίδιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης παραδέχονται ότι στο τέλος της πορείας αυτού του μνημονίου η κατάσταση χρέους και ελλειμμάτων θα είναι χειρότερη από το 2009.

Παραδέχονται μόνοι τους δηλαδή ότι η πολιτική τους είναι ατελέσφορη, είναι η πορεία ενός κύκλου που θα μας φέρει στο ίδιο σημείο από εκεί που ξεκίνησε.

Από εδώ και πέρα λοιπόν η ευθύνη δεν είναι μόνο δική τους. Εμείς δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τους αφήνουμε άλλο να οδηγούν τη χώρα σε αυτόν την κατήφορο. Η σταθερότητα στις απόψεις μας και η προοπτική με συγκεκριμένες λύσεις είναι το κλειδί για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Και από ότι φαίνεται είμαστε στο σωστό δρόμο. Ποτέ άλλοτε μια κυβέρνηση σε μόλις δεκαπέντε μήνες δεν αποδομήθηκε τόσο στη συνείδηση των πολιτών.

Ποτέ άλλοτε και μάλιστα μετά από μια συντριπτική ήττα, δεν μπόρεσε μια παράταξη να κλείσει τόσο σύντομα τις πληγές της και να βαδίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στο αύριο.

Και εδώ μας οδήγησε η ψύχραιμη και υπεύθυνη στάση όλων μας. Γιατί για εμάς το συμφέρον της πατρίδας είναι πάνω από το συμφέρον της παράταξης, το συμφέρον της παράταξης πάνω από το κόμμα. Και το συμφέρον του κόμματος πάνω από το προσωπικό μας.

Η πολιτική των ανατροπών δε χωρά μικροψυχίες. Απαιτεί ρήξεις με το παρελθόν. Ζητά αποκατάσταση του συστήματος αξιών. Αποφασίζει και ανοίγει νέους τρόπους διακυβέρνησης.

Εύχομαι η εκδήλωση της επόμενης χρονιάς να γίνει σ’ ένα αισιόδοξο περιβάλλον με την ελπίδα ζωντανή και πρωθυπουργό αυτόν που πιστεύουμε να την κάνει πολιτική πράξη, τον Αντώνη Σαμαρά".
argonafplia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΚΡΑΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ.ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ