Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Την λύση της αγωγής επέλεξε για τα δημοσιεύματα ο Γ.Ανδριανός.

Την εύκολη λύση της αγωγής-που ενίοτε κρύβει μεγάλες δυσκολίες- επέλεξε ο πρώην υπάλληλος του Μαξίμου και νυν βουλευτής Αργολίδας Γ.Ανδριανός στο δημοσίευμα του "ΕΘΝΟΥΣ" της Κυριακής της 27/11 με τίτλο Πήγε στο Μαξίμου απόφοιτος λυκείου, έφυγε... διδάκτωρ.


Όπως διαβάζουμε στο τοπικό τύπο "ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με ανέκκλητη εντολή προς τους δικηγόρους του για άμεση κατάθεση και κοινοποίηση, υπέγραψε σήμερα 3/12/2010 αγωγή, για σειρά συκοφαντικών εις βάρος του δημοσιευμάτων, κατά των Εφημερίδων «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής» ."

"Πρόκειται για επίθεση συκοφαντίας συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε, με καταφανή πρόθεση να με πλήξουν ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά αφού επιστρατεύουν κατάφωρα ψεύδη" αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωση του.

Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον,πάντως κατά την γνώμη μας καμία εφημερίδα του συγκεκριμένου "μεγέθους" δεν θα ...........


διακινδύνευε την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της γράφοντας "κατάφωρα ψεύδη",ειδικά για έναν βουλευτή επαρχίας της αντιπολίτευσης ,με ένα τόσο εκτενές και καλογραμμένο άρθρο και μάλιστα στο φύλλο της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: