Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Γυμνές φωτογραφίες-όργια στη βιβλιοθήκη της Νομικής

Ροζ σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες-όργια μοντέλων στη βιβλιοθήκη της Νομικής. Γιατί κινδυνεύει με παραίτηση ο Πρύτανης; Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα όργια στη Νομική.

Με παραίτηση κινδυνεύει ο Πρυτανης της Νομικής μετά από ροζ σκάνδαλο που έγινε στην βιβλιοθήκη. Υπεύθυνες γι’ αυτό είναι μοντέλα γνωστής εταιρείας ρούχων που έκαναν μια αποκαλυπτική φωτογράφιση -και όχι μόνο- στον χώρο του πανεπιστημίου.

Η άκρως προκλητική φωτογράφιση με εσώρουχα πραγματοποιήθηκε στη βιβλιοθήκη της Νομικής χωρίς να γίνει ξεκάθαρη ενημέρωση των υπευθύνων για το concept. Τα μοντέλα εμφανίστηκαν ημίγυμνα σε sexy πόζες υποδυούμενες λεσβιακά παιχνίδια και όργια.

Τα άτακτα μοντέλα «φλερτάρουν» τώρα όχι μόνο με το φακό, αλλά και με ..........


μηνύσεις. Ένορκη διοικητική εξέταση γίνεται και εναντίον του προέδρου της σχολής σχετικά με το κατα πόσο γνώριζε τι συνέβαινε.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και πρόεδρος φοιτητικής κομματικής παράταξης που φέρεται να είναι ο εμπνευστής της όλης ιδέας. Η διοικητική εξέταση ερευνά και τις ευθύνες του συγκεκριμένου ατόμου.

Οπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι της σχολής που έδωσαν την έγκριση, περίμεναν μια «αξιοπρεπή» διαφήμιση για τζιν και νεανικά ρούχα και όχι γυμνή φωτογράφιση με λεσβιακά όργια.

Εντύπωση κάνουν πάντως τα συνεχή ροζ σκάνδαλα που ξεσπούν γύρω από τη Νομική και τα τμήματα της. Μήπως τέλικα πρόκεται για το next best sexy thing στο χώρο των επιστημών;

http://www.fimes.gr/2010/11/nomiki-skandalo-orgia/

Δεν υπάρχουν σχόλια: