Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Χρύσα Πουρσανίδου:γυμνές φωτογραφίες σε ξενοδοχείο

Αναστάτωση προκάλεσε το μοντέλο Χρύσα Πουρσανίδου σε ξενοδοχείο της Κύπρου, καθώς εμφανίστηκε ολόγυμνη στο μπαλκόνι. Δείτε γυμνές φωτογραφίες και καυτό βίντεο της Χρύσας Πουρσανίδου.

Η Χρύσα Πουρσανίδου πήγε στην Κύπρο για να κάνει φωτογράφιση για γνωστή κυπριακή εταιρεία για τσάντες και αξεσουάρ. Το μοντέλο όμως άναψε τα αίματα των παρευρίσκόντων βγάζοντας τα ρούχα της μπροστά σε όλους. Γυμνές φωτογραφίες της Χρύσας Πουρσανίδου δημοσιεύτηκαν στο showbiz.com.cy.

Η Χρύσα Πουρσανίδου δεν ενοχλήθηκε καθόλου από την παρουσία των υπόλοιπων θαμμώνων του ξενοδοχείου, οι οποία στήθηκαν στα μπαλκόνια τους και απολάμβαναν το θέαμα με κάποιους να την χειροκροτούν στο τέλος, φωνάζοντας της πως είναι κουκλάρα.

Η Χρύσα Πουρσανίδου τον Νοέβριο θα κάνει guest εμφάνιση στην ........


τηλεοπτική σειρά του ΡΙΚ «Τρείς κι ο κόκος». Για όσους ενδιαφέρονται, η Χρύσα Πουρσανίδου δεν είναι μόνη, αλλά διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Γιώργο Βορρέα.

Σε συνέντευξη της η Χρύσα Πουρσανίδου, έχει δηλώσει οτι την χαρακτηρίζουν οι λέξεις «θηλυκό , αγριόγατα, ναζιάρα», έχει κάνει one night stand, θα έκανε κάτι παραπάνω με γυναίκα για δοκιμή, καθώς και θα δοκίμαζε κάτι πολύ πολύ τολμηρό. Να περιμένουμε ροζ DVD δηλαδή Χρύσα, έλα πες το, μη ντρέπεσαι.
http://www.fimes.gr/2010/10/chrysa-poursanidou/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tsonta video download link torrent παιζει τιποτα ρε παιδια;

Ανώνυμος είπε...

xrysa poursanidou roz video tsonta paizei paidia poythena sto internet na paroume mati

Ανώνυμος είπε...

tsonta xrysa poursanidou roz video download rapidshare torrent?