Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Big Brother:Άγριο ξύλο Ελίνας-Βαλεντίνας (video)

Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη οτι Ελίνα-Βαλεντίνα έπαιξαν ξύλο στο Big Brοther. Με μηνύσεις απειλεί η Ελίνα. Γιατί ο ALPHA δεν έδειξε βίντεο από το ξύλο.

Η εκρηκτική ξανθιά του Big Brother, Ελίνα αποχώρησε από το σπίτι του Μεγαλου Αδελφού και δεν έδειξε να την πειράζει ιδιαίτερα. Παρ’ όλο που είχαμε αποχώρηση της Ελίνας, η Νικολέτα ήταν αυτή που πλάνταξε στο κλάμα όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα.

Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη της Ελίνας του Big Brother οτι η Βαλεντίνα την χτύπησε μέσα στο παιχνίδι, τραβώντας της τα μαλλιά και δίνοντας της μπουνιές στο πρόσωπο. Το στιγμιότυπο με το ξύλο Ελίνας-Βαλεντίνας στο Big Brother δεν μεταδόθηκε από τον ALPHA, γεγονός που έδειξε να πειράζει την Ελίνα. Η ξανθιά εκρηκτική παίκτρια ........


θεώρησε οτι λόγω της απόκρυψης του ξύλου ο κόσμος δεν κατάλαβε γιατί ήταν τόσο επιθετική με την Βαλεντίνα και τον Γιάννη Λεδάκη.
Η Ρούλα Κορομηλά εξήγησε οτι ο ALPHA επέλεξε να μην μεταδώσει το στιγμιότυπο γιατί «δεν είναι ο σκοπός του παιχνιδιού να δείχνουν ξύλο».
«Αν ήμουν εκτός παιχνιδιού θα της έκανα μήνυση» είπε η Ελίνα Μπεκάκου για την Βαλεντίνα, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά. Που να δει και όλα όσα της έχει σούρει η Βαλεντίνα τώρα που βγήκε από το Big Brother. Οι μηνύσεις πρέπει να θεωρούνται σίγουρες. Καραξεκατίνιασμα στο Big Brother.
Αίσθηση προκάλεσε επίσης η αποκάλυψη της Ελίνας οτι στο παρελθόν έχει βοηθήσει την Νάρα σε δουλειές, της έχει προτείνει δουλειές όταν είχε οικονομικό πρόβλημα, άρα γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι και μάλιστα καλά. Η Ρούλα Κορομηλά προσπαθούσε επίμονα να αλλάξει θέμα, αλλά μάταια. Όλα βρωμάνε σε αυτό το παιχνίδι και οι τηλεθεατές έχουν δίκιο να βλέπουν «στημένα» παντού. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η δήλωση της Νάρας οτι ποτέ δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι, αλλά οι άνθρωποι της παραγωγής της τηλεφώνησαν για να της προτείνουν να μπει στο σπίτι. Μύλος στα μεσημεριανά.



http://www.fimes.gr/2010/10/big-brother-elina-xylo/

Δεν υπάρχουν σχόλια: