Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Μαζί σε sex tape η Heidi Montag και η Karissa Shannon!


Όταν έχεις στα χέρια σου ένα tape, στο οποίο κάνουν sex δύο εκρηκτικές ξανθιές της αμερικάνικης showbiz, όπως η Heidi Montag και η Karissa Shannon, τότε σίγουρα έχεις πολλές πιθανότητες να βγάλεις λεφτά... Σε αυτήν ακριβώς τη θέση βρίσκεται ένας κύριος ονόματι, Spencer Pratt...

Ο Spencer λοιπόν (τον οποίο δεν γνωρίζουμε, αλλά πολύ ζηλεύουμε!) λατρεύει τη handie cam του. Αλλά λατρεύει ακόμα περισσότερο να τραβάει με αυτή τις... φιλοξενούμενές του στη βίλα του στο Malibu σε άκρως προσωπικές στιγμές!

Δύο από αυτές είναι και η Heidi Montag (που τόσο που έχει φουσκώσει το στήθος της, σε λίγο θα απογειωθεί...!) και η Karissa Shannon (το πρώην λαγουδάκι που ..........


χάριζε τα νιάτα του στον παππού Hough Hefner).

Ο Spencer λοιπόν ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του ένα tape με τις δύο... κυρίες να κάνουν sex. Και φιλοδοξεί να το πουλήσει στη Vivid Entertainment για να κυκλοφορήσει στο εμπόριο.

Ο εκπρόσωπος της Heidi Montag (γιατί έχει και εκπρόσωπο!) αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο. Η Karissa όμως επιβεβαίωσε την ύπαρξη του tape απειλώντας τον Spencer πως αν τολμήσει να το κυκλοφορήσει θα τον σύρει στα δικαστήρια.

Είμαστε σίγουροι ότι τόσο η Heidi όσο και η Karissa θα το ξανασκεφτούν... Γιατί είναι κορίτσια που έχουν την τιμή τους... (και στην περίπτωσή τους αυτή μετριέται σε δολάρια!)
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: