Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ροζ βίντεο-τσόντα Τζούλιας Αλεξανδράτου στο κινητό

Τα νέα ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι διαθέσιμα στο κινητό με ένα μήνυμα SMS. Τι δείχνουν οι νέες τσόντες της Τζούλιας Αλεξανδράτου;

Αφού είδαμε την Τζούλια Αλεξανδράτου γυμνή στην Μύκονο και.. θαυμάσαμε τα κατορθώματα Αλεξανδράτου-Ζαγορίτη στο Πολεμικό μουσείο, πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η εθνική μας πορνοστάρ; Κι όμως μπορεί. Τα νέα ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι διαθέσιμα για παραγγελία από κινητό τηλέφωνο.

Οι ροζ αγγελίες για βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο κινητό έχουν ήδη ξεκινήσει να δημοσιεύονται σε περιοδικά και εφημερίδες. Η Τζούλια Αλεξανδράτου υπόσχεται νέα αποκλειστικά sex videos με πρωταγωνίστρια την ίδια, στέλνοντας ένα μήνυμα SMS. Το κάθε μήνυμα θα στοιχίζει ..........


2.48 ευρώ, ενώ είναι υποχρεωτική η αποστολή και δεύτερου μηνύματος από τον χρήστη του κινητού, προκειμένου να κατέβει το video. Τα ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο κινητό θα είναι πολύ αποκαλυπτικά και θα δείχνουν την Τζούλια ολόγυμνη σε διάφορες στάσεις στο κρεβάτι. Η Τζούλια θα χρησιμοποιεί διάφορων ειδών σεξουαλικά βοηθήματα, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η σαμπάνια. Τα ροζ βίντεο θα είναι επαγγελματικές δουλειές και δεν θα θυμίζουν το ερασιτεχνικό ροζ βίντεο Julia-podosfairistis που έκανε την εμφάνιση του σε γνωστό τσοντο-site.
Σύμφωνα με την ροζ διαφήμιση, «κάθε φορά που στέλνεις SMS, θα λαμβάνεις ένα νέο μοναδικό video». Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει γυρίσει πολλά ροζ βίντεο για κινητό και όσο ανεβαίνει το ποσό που πληρώνει ο χρήστης, τόσο πιο «σκληρό» θα γίνεται το περιεχόμενο.
Εντύπωση προκαλεί πάντως οτι παρ’ όλο που βρισκόμαστε εν μέσω κρίσης, πολλοί είναι οι νέοι που ψάχνουν σε ποιο νούμερο κινητού πρέπει να στείλουν μήνυμα για να κατεβάσουν την γυμνή Τζούλια Αλεξανδράτου. Μήπως τελικά να αφήσουμε όλοι τα.. μνημόνια και να το ρίξουμε στις Τζούλιες; Τουλάχιστον αυτές κοστίζουν… 5,5 ευρώ.
Διαβάστε το online sex της Τζούλιας Αλεξανδράτου, τι θα δείχνει το δεύτερο ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου και το ροζ DVD της Λάουρας, Laura Does Loutraki.
http://www.fimes.gr/2010/07/tzoulia-alexandratou-kinito/

1 σχόλιο:

Τζούλια Αλεξανδράτου – νέα τσόντα Πορνό DVD είπε...

ayta einai ... to piasane to kolpo me tis tsontes kai tous ellhnes pou tsimpane kai trexoun twra na ta bgaloun