Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Online cyber sex με την Τζούλια Αλεξανδράτου

Ιστοσελίδα online internet sex ξεκινά η Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ για ιδιαίτερα γούστα επιστρατεύεται η Μαριάννα Ντούβλη.  

Sex video της Τζούλιας Αλεξανδράτου θα προβάλλονται κατόπιν παραγγελίας των χρηστών της ιστοσελίδας.

Καθώς τα ροζ DVD δεν πουλάνε πια, η ελληνική βιομηχανία τσόντα-πορνό μπαίνει στο παιχνίδι του online cyber sex με πρώτο όνομα την Τζούλια Αλεξανδράτου και για… ειδικές αποστολές την Μαριάννα Ντούβλη.
Τον τελευταίο καιρό, η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εσκεμμένα καθώς έχει αποφασίσει μέσα στο καλοκαίρι να .......


κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Παρά το γεγονός ότι έχει υπογράψει τρία χρόνια συμβόλαιο με την εταιρία παραγωγής αισθησιακών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη, η Τζούλια ετοιμάζει κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.
Φήμες λένε ότι η Τζούλια Αλεξανράτου κατασκευάζει νέα ροζ ιστοσελίδα sex στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να την βλέπει επί πληρωμή να κάνει σεξ. Ο ενδιαφερόμενος θα δίνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας στην οποία και θα χρεώνεται για να βλέπει την εκρηκτική ξανθιά σε ερωτικές περιπτύξεις σε διάφορα σημεία ενός δωματίου με έναν ή με περισσότερους παρτενέρ. Ο χώρος που θα μετατραπεί σε κρεβατοκάμαρα έχει βρεθεί και είναι στην περιοχή του Αμαρουσίου, έχει πραγματοποιηθεί κάστινγκ, έχουν επιλεχθεί οι παρτενέρ της και σύντομα αναμένεται η ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.
Το τσοντο-website της Τζούλιας Αλεξανδράτου αναμένεται να αποφέρει πακτωλό εσόδων στους εμπνευστές του, καθώς οι τσοντο-ιστοσελίδες κατέχουν της πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας στην Ελλάδα.
Διαβάστε τι θα δείχνει το 2ο dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το νέο DVD της Ντούβλη και τι σημαίνει swinging sex-swingers.
http://www.fimes.gr/2010/06/sex-online/

Δεν υπάρχουν σχόλια: