Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΚΟΥΒΑΣ ΤΕΛΟΣ:Πράκτορας του ΟΠΑΠ σε Δ.Σ Νοσοκομείου!!!

ΤΕΡΜΑ Ο ΚΟΥΒΑΣ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!! ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.

Στο νοσοκομείο Τρικάλων με το ΦΕΚ υ.ο.δ.δ. 174/2010 διορίστηκε το Διοικητικό Συμβούλιο. Μέσα στα μέλη του Δ.Σ. λοιπόν είδαμε και το απίστευτο:
Σκεπτόμενη η Υπουργός Υγείας και το Μουντιάλ που έρχεται και συναισθανόμενη την δύσκολη οικονομική κατάσταση, αποφάσισε να βοηθήσει το συγκεκριμένο νοσοκομείο.
Πως;
Ορίζοντας σαν μέλος του Δ.Σ. τον Κων/νο Μπουλογιώργο του Αντωνίου, ο οποίος επαγγέλεται πράκτορας του ΟΠΑΠ!!!!!
Ε βέβαια, σου λέει μουντιάλ έχουμε ας βάλουμε έναν ειδικό μήπως και .........


φτιάξουν τα οικονομικά του Νοσοκομείου.Οπότε ας σπεύσουμε όλοι να κάνουμε εισαγωγή στο Νοσοκομείο Τρικάλων μήπως και πάρουμε κανά σίγουρο......
Ε ρε με τις πέτρες θα σας πάρουμε. Πάρτε το χαμπάρι. Η υπομονή έχει τα όρια της και αυτά τα έχουν ξεπεράσει πολλοί από τους ιθύνοντες.
Αναρτήθηκε από DOCTOR

avragioz

1 σχόλιο:

MOLEMOU είπε...

«Φωτιές» έχει ανάψει στο ΙΚΑ Τρικάλων, η δημοσίευση σε μερίδα του τοπικού τύπου, μιας ανώνυμης καταγγελίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, υπάλληλοι του ΙΚΑ Τρικάλων, χρησιμοποιώντας την υπαλληλική τους και κομματική τους ιδιότητα αποσπούν ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις για να δώσουν τα παιδιά τους Πανελλαδικές εξετάσεις… προφορικά και να πετύχουν την εισαγωγή τους αποφεύγοντας την γραπτή δοκιμασία. Άλλη περίπτωση –σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που δημοσιεύτηκε- σύζυγος υπαλλήλου του ΙΚΑ πέτυχε πλήρη αναπηρική σύνταξη 3.000 ευρώ και κυκλοφορεί υγιέστατος σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.
Η τρίτη περίπτωση «φωτογραφίζει» επαρκώς τον υπάλληλο λέγοντας «νυν Νομαρχιακός Σύμβουλος» και καταγγέλλεται ότι έχτισε όροφο οικοδομής 130 μ2 στο σπίτι του χωρίς να πληρώσει ούτε ένα οικοδομικό ένσημο στο ΙΚA. Πάρα πολύ σοβαρές καταγγελίες και αναμένεται να δούμε πως θα αντιδράσουν οι θιγόμενοι από την καταγγελία που έχει αναστατώσει και την τοπική κοινωνία….
......
οχι πεζουμε ολη η ελλαδα στα 3καλα