Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Καρέ καρέ όλο το χχχ dvd της Ντούβλη

Marianna Ntouvli dvd sex in the city of Athens

Αναπόφευκτα, η σύγκριση υπάρχει ανάμεσα στο dvd-τσόντα της Τζούλιας και εκείνο της Μαριάννας Ντούβλη το οποίο κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα. Αν και της Τζούλιας είναι... one woman show, αυτό της Μαριάννας Ντούβλη έχει... πλοκή, μιας και η ξανθιά πρωταγωνίστρια αναλαμβάνει να μυήσει στα μυστικά της απόλαυσης από το σεξ και της ηδονής, τρεις νεαρές κοπέλες.

Η Μαριάννα Ντούβλη στη tsonta video υποδύεται μία πλούσια κυρία των βορείων προαστίων που της αρέσει πολύ το σεξ, όχι όμως απαραίτητα με έναν άνδρα. Μάλλον δεν της αρέσει η ιδέα του να είναι μονογαμική αφού όπως παραδέχεται και στην... ταινία, της αρέσει να κάνει σεξ με τον σοφέρ της, τους υπαλλήλους γενικότερα, αλλά της αρέσει να ικανοποιεί και τον σύζυγό της.

Στην αρχή του porno χχχ βίντεο, η Μαριάννα Ντούβλη .........


πίνει καφέ με τρεις ακόμα φίλες της, ανάμεσά τους και η Βίβιαν Ιωακείμ, την οποία παροτρύνει η πρώτη να κάνει σεξ με τον πρώτο περαστικό που θα συναντήσει ώστε να νιώσει στο έπακρο την ηδονή που μπορεί να της προσφέρει μία τέτοια συνεύρεση.

Η Βίβιαν ακολουθεί τις συμβουλές της αμέσως αφού πηγαίνει στην τουαλέτα της καφετέριας όπου απολαμβάνουν το κρασί τους όλες μαζί. Εκεί, ένας νεαρός άντρας την βλέπει και δέχεται να ικανοποιήσει τις ορέξεις της. Σαν να μην... τρέχει τίποτα, ξαναγυρνάει στην παρέα των γυναικών και παραδέχεται ότι της άρεσε πολύ ως εμπειρία.

Στη συνέχεια, μεταφερόμαστε στο δήθεν σπίτι της πλούσιας Μαριάννας Ντούβλη και η ίδια εμφανίζεται να είναι ξαπλωμένη με... νεγκλιζέ στο κρεβάτι της, ζητώντας από τον personal trainer της να κάνουν έρωτα. Εκείνος δείχνει να έχει ενδοιασμούς και η Μαριάννα Ντούβλη καλοδέχεται έναν άλλον ερωτικό παρτενέρ με τον οποίο αρχίζει να επιδίδεται σε παιχνίδια στο κρεβάτι. Μία καμαριέρα παρακολουθεί από μία γωνία της κρεβατοκάμαρας όλα όσα διαδραματίζονται στο κρεβάτι, όπως και ο γυμναστής ο οποίος κάποια στιγμή πλησιάζει την καμαριέρα και αρχίζουν και αυτοί να... παίζουν. Η σκηνή καταλήγει με την Μαριάννα Ντούβλη να συνουσιάζεται με δύο άντρες δείχνοντας να ζει την απόλυτη ηδονή.
todaynews

Δεν υπάρχουν σχόλια: