Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

OnLive: επανάσταση στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών;


Μια νέα υπηρεσία παρουσιάστηκε στο gaming κοινό και αναμένεται να φέρει την επανάσταση στον κόσμο του διαδικτυακού παιχνιδιού.
Το OnLive θα επιτρέπει στους gamer να παίζουν όλα τα τελευταία παιχνίδια στο PC ή την τηλεόρασή τους χωρίς να έχουν κάποια κονσόλα. Η υπηρεσία απαιτεί γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ και ένα κόστος ετήσιας συνδρομής έτσι ώστε να μπορούν όλοι να παίζουν στο παιχνίδι χωρίς να αγοράσουν παιχνίδια ή κονσόλες.

Ο χρήστης θα μπορεί να συνδέεται μέσω ίντερνετ και θα παίζει απευθείας το παιχνίδι της επιλογής του με την προϋπόθεση να έχει πρόσβαση σε γρήγορο ίντερνετ.
Το OnLive βρίσκεται σε ανάπτυξη τα τελευταία 8 χρόνια ενώ αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα στις 17 Ιουνίου.
Οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν τα παιχνίδια σε .......


οποιοδήποτε PC, Mac και οποιαδήποτε τηλεόραση με τη βοήθεια ενός ειδικού εξαρτήματος.
Η υπηρεσία θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στον κόσμο του παιχνιδιού ή θα αποτελέσει μια μεγάλη «πατάτα» σε περίπτωση που ο κόσμος αποδειχθεί ότι δεν είναι έτοιμος για να στηρίξει τεχνικά την υπηρεσία.
Το Onlive απαιτεί γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο ίντερνετ ενώ όλοι οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση 1.000 μιλίων από τα data centers της εταιρείας, κάτι που τεχνικά είναι πολύ δύσκολο για να καλυφθεί όλη η υφήλιος.
Το OnLive θα είναι διαθέσιμο έναντι μηνιαίας συνδρομής 14.95 δολαρίων και οι συνδρομητές θα μπορούν να αγοράζουν ή να νοικιάζουν τα παιχνίδια μέσω ίντερνετ (εξτρά χρεώσεις).
e-go

Δεν υπάρχουν σχόλια: