Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ελληνίδα η μεγαλύτερη πορνοστάρ του πλανήτη!


H μεγαλύτερη πορνοστάρ του πλανήτη σήμερα είναι Ελληνίδα. Και μιλάει στο max! Το ελληνικό της όνομα είναι Μαρίνα-Άννα Χατζή. Το απαρνήθηκε στα 16 της, όταν έφυγε από το πατρικό της για να ξεκινήσει καριέρα πορνοστάρ, πρόθυμη να κάνει ό,τι η Τζένα Τζέιμσον και άλλες φτασμένες συνάδελφοί της κωλώνουν.

Σήμερα, στα 22 της, έχει δική της εταιρεία παραγωγής, μουσικό συγκρότημα, μια ταινία με τον Στίβεν Σόντερμπεργκ, το «The Girlfriend Experience», και αρκετά εκατομμύρια στην άκρη, ενώ όταν βρίσκει χρόνο δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια και φωτογραφίζεται για την PETA.

Την πετύχαμε να ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της και τη ρωτήσαμε τι σκέφτεται ντυμένη.

Με δεδομένο ότι κατάγεσαι από την Ελλάδα, αισθάνεσαι καθόλου Ελληνίδα;
Είμαι Αμερικανίδα, αλλά η οικογένειά μου ήρθε από την Ελλάδα. Προφανώς και είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα ως τέτοια! Δυστυχώς, ξέρω μόνο .....


μερικές βασικές λέξεις. Η ελληνική κουζίνα είναι η αγαπημένη μου, αν και είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να τη βρεις στο Λ.Α.
Το έχεις κάνει ποτέ με Έλληνα;
Ναι, έχω κάνει σεξ με έναν Ελληνοαμερικανό!
Αρκετοί σε έχουν χαρακτηρίσει ως το porn σύμβολο του 21ου αιώνα. Τι γνώμη έχεις γι’ αυτό;
Κοίτα, δεδομένου ότι ο 21ος αιώνας είναι τόσο σέξι, σίγουρα μου κάνει. Ωστόσο, θέλω να είμαι το σύμβολο των γυναικών παντού, όχι μόνο του πορνό. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το ότι είμαι μια νέα γυναίκα που έχει τον έλεγχο των στόχων της και της ζωής της και αρπάζει τις ευκαιρίες στην καριέρα της.
Μπορείς να περιγράψεις την εμπειρία τής πρώτης φοράς που στάθηκες γυμνή μπροστά στην κάμερα;
Η πρώτη φορά που στάθηκα γυμνή μπροστά σε κάμερα ήταν για κάποιες φωτογραφίες μου και λίγο μετά ακολούθησε η πρώτη μου σκηνή πορνό. Ένιωθα απίστευτα απελευθερωμένη και ενθουσιασμένη.
Τι σκέφτεσαι κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής σκηνής;
Ακολουθώ μια έντονη διαδικασία που ξεκινάει από το προηγούμενο βράδυ. Θεωρώ την παρουσία μου στις τσόντες ως υποκριτική τέχνη, και επομένως κάθε φορά που κάνω μια σκηνή έχω και μια διαφορετική επιδίωξη είτε σε σχέση με τον εαυτό μου, είτε με τον παρτενέρ μου, είτε με την κάμερα, είτε με το σκηνοθέτη.
Σου έχει τύχει να ερωτευτείς ποτέ κάποιο συμπρωταγωνιστή σου;
Όχι. Όπως κι ένας άντρας, μπορώ κι εγώ να λειτουργώ μόνο με τη λίμπιντό μου.
Μπορείς να υπολογίσεις, στο περίπου, με πόσους άντρες έχεις κοιμηθεί;
Όχι, δεν κρατάω αριθμό των αντρών, κρατάω αριθμό των ταινιών. Μια ασφαλής πρόβλεψη θα ήταν κάτω από 100, καθώς γενικά δουλεύουμε με τους ίδιους άντρες και γυναίκες.
Ποιος είναι ο ιδανικός παρτενέρ στο σεξ;
Φυσικά ένας σέξι Έλληνας!
Ποια ήταν η πιο δύσκολη ερωτική σκηνή που έχεις κάνει;
Νομίζω ότι οι πιο δύσκολες σκηνές είναι αυτές που διαρκούν πολλές ημέρες, και δεν έχει να κάνει καθόλου με το σεξ, αλλά με το ότι περιμένεις τριγυρίζοντας στο σκηνικό και χάνεις ενέργεια.
Παίρνεις ναρκωτικά;
Όχι.
Ποια είναι η χειρότερή σου συνήθεια;
Η καφεΐνη, η σοκολάτα και το γεγονός ότι παρακολουθώ υπερβολικά πολλές ταινίες.
Τι έχεις μάθει για τους άντρες μέσα από τη δουλειά σου;
Ότι είναι πολύ πιο ενσυνείδητοι και συνεσταλμένοι από ό,τι οι ίδιοι ή η κοινωνία θα ήθελαν να παραδεχτούν. Κι αυτό ισχύει για όλους τους άντρες, όχι μόνο γι’ αυτούς στη βιομηχανία του σεξ.
Τι θα συμβούλευες ένα νέο κορίτσι που θέλει να κάνει καριέρα στην πορνοβιομηχανία;
Έχε ένα στόχο, κάνε οικονομία και κάν’ το με τους δικούς σου όρους.
Πολλοί θα ήθελαν να ακούσουν τη γνώμη μιας επαγγελματία για το πώς να γίνουν ακαταμάχητοι στο κρεβάτι. Τι θα τους συνιστούσες;
Νομίζω ότι είναι σημαντικό να επικοινωνείς με την παρτενέρ σου. Μάθε τι θέλουν, τι καινούργιο θέλουν να δοκιμάσουν στο κρεβάτι και πες τι θέλεις να δοκιμάσεις εσύ. Όταν είσαι παθιασμένος, είναι και ο παρτενέρ σου παθιασμένος. Καλά, ας το ελπίσουμε!
Στις συνεντεύξεις σου συχνά χρησιμοποιείς αποσπάσματα από ποίηση και λογοτεχνία, γεγονός μάλλον σπάνιο για ηθοποιό πορνό. Διαβάζεις ακόμη; Τι σου αρέσει να διαβάζεις;
Νομίζω ότι η παιδεία είναι πολύ βασική για τον άνθρωπο, αν και δυστυχώς στην Αμερική είναι πολύ φτωχή. Κάποιοι από τους αγαπημένους μου συγγραφείς είναι οι Burroughs, Hunter S. Thompson, Sartre, Yeats... και ναι, φυσικά και διαβάζω ακόμη.
Πώς ήταν η εμπειρία τού να δουλεύεις με τον Στίβεν Σόντερμπεργκ;
Το να δουλεύω με τον Στίβεν ήταν μαγικό, είμαι μεγάλη θαυμάστριά του και είναι ιδιαίτερα μεθοδικός σε ό,τι κάνει, ακόμη και στον τρόπο που επικοινωνεί τις σκηνοθετικές του οδηγίες. Ανυπομονώ να συμμετάσχω και σε κάποια άλλη υπέροχη ταινία του.
Τώρα που έκανες την πρώτη σου μη πορνό ταινία, θα συνεχίσεις να γυρίζεις ταινίες πορνό;
Προς το παρόν είμαι επικεντρωμένη στη δική μου εταιρεία παραγωγής Greyscale, όπου θα σκηνοθετώ και θα πρωταγωνιστώ στις δικές μου ταινίες πορνό. Επιπλέον, έχω δύο ακόμη ταινίες που έρχονται, το Hoop Screams και το Kayla Crow. Επίσης έπαιξα και στο Smash Cut, μια ακόμη ανεξάρτητη ταινία τρόμου, σε σκηνοθεσία Lee Gordon Demarbre. Είναι ένας φόρος τιμής στη δουλειά και τη ζωή του Herschel Gordon Lewis. Ήταν ένα διασκεδαστικό φιλμ και ελπίζω να έρθει και στην Ελλάδα!
Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια από τώρα;
Να έχω μερικά σπίτια στον κόσμο, να φωτογραφίζω και να γράφω για τις εμπειρίες μου, να κάνω την παραγωγή ανεξάρτητων ταινιών, να κάνω μουσική με την μπάντα μου, τους aTelecine, και να συνεχίζω να παίζω σε ανεξάρτητες παραγωγές.
Μπορείς να περιγράψεις την ιδανική σου μέρα;
Να ξυπνάω και να γράφω για 30 λεπτά για τα όνειρά μου και όσα αισθάνομαι την ώρα που ξυπνάω. Να τρώω ένα ωραίο ελληνικό μεσημεριανό, να ηχογραφώ μουσική, να πηγαίνω σινεμά και να τελειώνω τη μέρα μου σε έκσταση με το σύντροφό μου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΣΕΪΝΤΗ

e-go

Δεν υπάρχουν σχόλια: