Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Εντατικό Χαμάμ για την Εύα



«Χαμάμ γυναικών» (Η αλήθεια γυμνή) με την Εύα Λάσκαρη στην παρθενική της εμφάνιση στο σανίδι! Το χυμώδες μοντέλο περνά από την πασαρέλα στην ηθοποιία μ’ ένα θεατρικό-σταθμός και δη σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου. Οι πρόβες κυλάνε σε εντατικό ρυθμό, καθώς μεθαύριο ο θίασος έχει πρεμιέρα στο «Μπρόντγουαιη». Η Εύα κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν της Τζόσι. Παίζει στο πλάι της Τιτίκας Σαριγκούλη και της σεξοβόμβας της δεκαετίας του ’80 Καίτης Φίνου που ενσαρκώνει την υπεύθυνη του «Χαμάμ».

«Είμαι ενθουσιασμένη, αλλά και ιδιαίτερα αγχωμένη. Αλλωστε πρόκειται για το ντεμπούτο μου. Ο παραγωγός Βασίλης Πλατάκης με πρότεινε για την παράσταση. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ ο σκηνοθέτης Γιάννης Μόρτζος, όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές. Με βοηθούν όλοι, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι πιο ασφαλής. Από την πλευρά μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ο Θεός βοηθός!» μας λέει η Εύα, η οποία....


μετά τα μαθήματα υποκριτικής στη σχολή της Μιμής Ντενίση φοιτά στη σχολή «Ιασμος».

Μαζί τους παίζουν οι Μαρία Δρακοπούλου, Βάσια Βασιλείου, Αγάπη Βατιανού, Μαρία Τοκμάκη και Θανάσης Τσέλος. Η συγκεκριμένη παράσταση είχε ανέβει πριν από μερικά χρόνια με τη Μάρθα Καραγιάννη στο ρόλο της Τζόσι να «κεντάει» ερμηνευτικά. Τη μετάφραση είχε αναλάβει -όπως και στην προκειμένη βερσιόν- ο Ερρίκος Μπελιές. Το ενδιαφέρον είναι ότι η Εύα παίζει τη... συγκρατημένη. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστεί γυμνή στο σανίδι. Σε κάποια φάση άλλωστε της παράστασης όλες οι πρωταγωνίστριες εμφανίζονται γυμνές στο σανίδι.
 
www.espressonews.gr

mensonly

Δεν υπάρχουν σχόλια: