Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

H "Ημέρα Ανεξαρτησίας'' επιστρέφει...


Έχει καταστρέψει ολόκληρες πόλεις, μνημεία πολιτισμού, το Λευκό Οίκο και, προσφάτως ολόκληρη τη Γη. Ο λόγος για τον Roland Emmerich που φαίνεται ότι έχει εθιστεί στην καταστροφή πια, ο οποίος δήλωσε στο MTV ότι σκέφτεται να γυρίσει sequel για την «Ημέρα Ανεξαρτησίας».
Για την ακρίβεια, θα έπρεπε να μιλάμε για sequels, αφού θα είναι δύο ταινίες ή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μία ταινία σε δύο μέρη, με πιθανό τίτλο «ID4-Ever, Part 1/Part 2». Οι δύο ταινίες θα του δώσουν τη δυνατότητα «μεγαλύτερης ανάπτυξης» της ιστορίας και των χαρακτήρων, ώστε το μέγεθος της εισβολής στη Γη αυτή τη φορά να είναι άνευ προηγουμένου. Όλα αυτά, φυσικά, αφού γραφτεί πρώτα το σενάριο, το οποίο βρίσκεται ακόμα στη φάση της κεντρικής ιδέας.
«Η βασική ιδέα είναι να συνεχίσουμε την ιστορία από εκεί που τελείωσε την προηγούμενη φορά», δήλωσε ο Emmerich. Αυτό προϋποθέτει την επιστροφή του Will Smith και του Bill Pullman στο ρόλο του μαχητικού Προέδρου της Αμερικής, απαραίτητοι χαρακτήρες για να υπάρξει η συνέχεια της ιστορίας.
«Μια μέρα θα το κάνουμε», κατέληξε ο σκηνοθέτης που, σημειωτέον, έχει....


ένα σωρό projects στη σειρά ακόμα. Να δούμε πότε θα προλάβει ή αν θα... έχει αφήσει μέχρι τότε τίποτα όρθιο για να καταστρέψουν οι εξωγήινοι εισβολείς.

Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: