Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Αντωνάκη μας ήρθε ΕΜΕΤΟΣ!!!

Εμείς δε το πιστεύουμε αλλά έχει γίνει βούκινο.


Είναι αλήθεια ότι ο γνωστός Συμπιλίδης ήταν μαζί σου στα Γιαννιτσά;

 Ρε συ Αντωνάκη μας ήρθε εμετός!!! 

Είναι δυνατόν να το έχουμε ξεχάσει;

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!!!

Και για όσους έχουν ζήσει από κοντά τα γεγονότα είναι σαν 
ΧΘΕΣ
Κοίτα και τις φωτογραφίες να δεις ότι τίποτε δεν άλλαξε.
Δε θα το ξεχάσουμε ποτέ.

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ.

ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ  !!!
















7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάλι, μου προκαλούν εμετό οι Μητσοτάκηδες και η αυλή τους.

cobra είπε...

Δε θα σε κατακρίνω για αυτό.Όλοι είναι αλλεργικοί κάπου.Απλά είναι επικίνδυνο να ξαναφάς κάτι που σε έχει πειράξει στο παρελθόν!

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου, ο γνωστός Συμπιλίδης... Και πότε έπαψε να είναι συνοδοιπόρος του Αντωνάκη; Μάλιστα το 1ος διαχειριστής του "taxalia", ο Αναστ. Καζαντζίδης, ήταν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Συμπιλίδη... Εξ ου και η... συμπάθεια του εν λόγω ιστολογίου υπερ Σαμαρά!

Ανώνυμος είπε...

φίλε, εμετός σου ήρθε τώρα που φιλάς εκεί που έφτυνες ή πριν δεκαεξι χρόνια? σε πειράζει το 1993 ή το οτι ο Σαμαράς προηγείται?Μας μπερδεψες.

cobra είπε...

ανώνυμε 11:29 πιο φρόνιμα θα κάθεσαι εδώ.Αν δεν σου αρέσει μη ξαναμπείς.Μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια!!!

Ανώνυμος είπε...

Να βγουν επειγόντως τα βίντεο από το 1993! Τότε που ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Κρίστοφερ "προφήτευε" τις εκλογές στην Ελλάδα! Τότε που ο Συμπιλίδης έριχνε την Κυβέρνηση! Τότε που Σαμαράς τον καλούσε να το πράξει! Τότε που εμείς, η βάση, φωνάζαμε σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις: "ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ"!!! Η γνώση της Ιστορίας... απελευθερώνει! Οι νεώτεροι πρέπει να μάθουν και να καταλάβουν το λόγο της κάθετης αντίθεσής μας στον Σαμαρά! Τέρμα στα "συγχωροχάρτια", όταν μάλιστα δεν έχει ζητηθεί συγγνώμη από τους Προδότες!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει ξεκάθαρα να δούμε ποιο είναι το συμφέρον της Παράταξης, εάν θέλουμε να υπάρχει και αύριο η Μεγάλη Νέα Δημοκρατία για την οποία όλοι έχουμε αγωνιστεί όλα τα προηγούμενα χρόνια. Σε εποχές που κάποιοι ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ και ΑΠΕΝΑΝΤΙ... Και τώρα έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να διεκδικούν τους πρώτους ρόλους! Δεν υπάρχει καν δίλημμα. Η παραταξιακή συνείδηση του καθενός, εάν λειτουργεί σωστά και χωρίς πιέσεις και εκβιασμούς, υποδεικνύει μία και μόνο λύση: Ντόρα Μπακογιάννη! Εκτός, και το έχω πει πολλές φορές, εάν έχουμε αποφασίσει να το... διαλύσουμε το "μαγαζί"... Αν έχουμε τέτοιες συνειδητές ή υποσυνείδητες επιθυμίες, τότε σίγουρα ο... "καταλληλότερος" γι' αυτό -και με... ευδόκιμη "προϋπηρεσία"...- είναι ο κ. Σαμαράς!