Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Το Σάββατο το βράδυ θα γίνει στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στο Άργος η πρώτη διερευνητική συνάντηση των πολιτών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να δημιουργήσουν μια νέα παράταξη με σκοπό τη συμμετοχή της στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Άργους.
Στη συνάντηση θα συμμετέχουν και πρόσωπα από όμορους Δήμους που πιθανόν θα είναι στο Δήμο Άργους αν τελικά ισχύσει ο Καποδίστριας ΙΙ.
Επιβεβαιώνονται έτσι οι πληροφορίες που ήθελαν τις πρώτες μικρές  μυστικές συναντήσεις να έχουν ξεκινήσει μετά τις Εθνικές εκλογές.
Η αρχική ιδρυτική ομάδα αυτής της κίνησης θεωρεί ότι έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες σε πολιτικό και δημοτικό επίπεδο για συμμετοχή στα τοπικά δρώμενα, παρατάξεων ευρείας κοινωνικής και πολιτικής συναίνεσης.
Την ομάδα αυτή συνθέτουν πρόσωπα ευρείας κοινωνικής αποδοχής από όλους τους επαγγελματικούς χώρους διαφορετικής κομματικής προέλευσης.
Φαίνεται ότι κάποιο υγιές κομμάτι της Αργείτικης κοινωνίας είναι έτοιμο να αντιδράσει,αφού η ανεπάρκεια και η ανικανότητα των τριών τελευταίων Δημοτικών Αρχών έχει φέρει το Άργος σε αυτήν την αίσχιστη κατάσταση που βλέπουμε όλοι καθημερινά.

1 σχόλιο:

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΔΕΑ ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΘΑΜΕ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ.
ΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΜΟΛΥΝΣΗ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑΣ Σ ΑΥΤΗ ΠΟΛΗ.
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ.............